Contact

ProfielfotoRondKader

Blossom is opgericht door Petra Lejeune, schrijver en interieurontwerper. Altijd op pad, op zoek naar de leukste nieuwtjes en slimste weetjes. Voor de meest pakkende teksten en persoonlijke interieurs.

Ze deelt graag haar passie voor huis en tuin en wil mensen inspireren om thuis lekker zelf aan de slag te gaan. Met persoonlijk interieuradvies aan huis, interieur workshops, lezingen en events.

Heb je een vraag of interesse om samen te werken? Stuur een mail naar info@blossom.nl

Tekst

Op zoek naar woorden met impact? Of het nu gaat om een knock-out campagne, een verrassende column, een snelle webtekst, een pittige mailing, een gelikte advertorial, een boeiend artikel of een interessant boek, ik houd me aan mijn woord. Met mijn Master Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit en ruime ervaring weet ik als geen ander te luisteren, door te vragen en zo jouw ideeën boven water te krijgen, jouw bedrijfsstrategie te vertalen naar duidelijke taal. Zodat je bij het zien van het resultaat ook kunt zeggen: ‘dit is precies wat ik wilde zeggen’.

Interieur

Passie als drijfveer. Mensen helpen bij het inrichten van hun huis, kantoor of winkel, een spiegel voorhouden, sparringpartner zijn.
Ik gebruik al mijn kennis en kunde om je interieur naar een hoger plan te brengen. Door de juiste vragen te stellen, oprecht te luisteren, wensen te inventariseren en goed te kijken. En door je te inspireren met persoonlijk interieuradvies, workshops, inspiratie events en dit lifestyle platform.

Klanten

Blossom heeft onder andere opdrachten gerealiseerd voor Berden Wonen, Mode & Meer, Woonboulevard Heerlen, Mediahuis Limburg, TuinZaken, DPK Florist Magazine, Bouwpartner Groep, Woonboulevard Utrecht, Nummer 1, Mijn Thuis Magazine, Rabobank, Laudy Bouw & Ontwikkeling, Obvion Hypotheken, Cicero Zorggroep, Lifestyle in Limburg, Gemeente Meerssen, Parel Media, Quant Magazine, Huis voor de Sport, Wonen Limburg, Gemeente Maasgouw, Isidorus, NMT FenCS, Orbis Medisch en Zorgconcern, L Magazine, Franke, Koenen en Co, Kempen & Oberdorf, Gemeente Heerlen, Grouwels Vastgoed, Provincie Limburg, Wonen Zuid, Weekendgezet, Brandweer Limburg Noord, Thermenmuseum, Hogeschool Zuyd, Gemeente Leudal, Belisol, Peuteropvang Pluk, Jongen Projectontwikkeling, Voila, Wij Limburg en Ballast Nedam.

Lifestyle platform

Dit lifestyle platform is puur informatief en bedoeld om mensen te inspireren. Ben je benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden of wil je persinformatie of persproducten sturen? Stuur een mail naar info@blossom.nl

Disclaimer

Wil je teksten of foto’s van Blossom gebruiken, stuur dan even een berichtje. Foto’s en teksten van anderen zijn bedoeld ter verduidelijking van de bijbehorende tekst en zijn voorzien van bronvermelding volgens het citaatrecht. Mochten er desondanks foto’s, links of teksten op Blossom.nl staan die in strijd zijn met het auteursrecht, laat het weten.

Deze website is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kan een artikel feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De website verandert voortdurend en kan op elk gewenst moment en zonder aankondiging worden gewijzigd. Blossom.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waar naar verwezen of gelinkt wordt en is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze site.